• 37,50

    GROEPSMENU 3

    ||Vooraf een welkomstdrankje en een amuse||

    Voorgerecht

    Vitello Tonato: dungesneden kalfsmuis met tonijnsaus, kappertjes en rucola.

    Of

    Dungesneden Ossenhaas met kruidensla, pesto, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

    Of

    Citroenrisotto met crème fraîche, groene asperges, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde tomaatjes .

    ||Verrassings-tussengerecht||

    Hoofdgerecht

    Gegrilde entrecote met een romige truffel-bospaddenstoelensaus.

    Of

    Gegrilde grote gamba’s met een citroen-botersaus.

    Of

    Tagliatelle met truffelolie, paddenstoelen, lente-ui, rucola en Parmezaanse kaas.

    Nagerecht

    Citroen cheesecake met aardbeiensaus en een shooter van limoncello.

    Of

    Dead by chocolade.